УТИСЦИ

Примљено од: Урош

29.04.2018

Драго ми је да су имена дародавца уписана на страници цркве, али бих волео и да је црква увек отворена за вернике. Да се запали свећа, да се помолимо Богу... Хвала.

Примљено од: Верник

28.04.2018

100% грешиш Ратко. Црквени одбор је задужен за градњу цркве и они то цело време успешно раде. Свештеник је тај који треба да едукује народ (вернике), а то може ако у цркви буде било више служби, проповеда или ти предавања... Црквени одбор ово неможе да испуни! Други проблем је што родитељи не воде своју децу у цркви, не позивају комшије, пријатеље и рођаке на служби... а ово може много да помогне. Ја сам исто више пута био на литургијама, и идући путем позвао свакога на служби кога сам срео и знате што су ми отприлике одговорили ...немам време сада, имам неки посао... али тако говоре само зато што незнају значај Свете Литургије. То што не долазе сви чланови црквеног одбора то је зато што су аљкави у раду и не заслужују то место.

Примљено од: Ратко

23.04.2018

Мени није јасно зашто градимо цркву када на Литургијама не долазе ни чланови црквеног одбора а о другима да не говоримо. Имао сам прилике да неколико пута присуствујем на службама и број чланова црквеног одбора могао сам да набројим на прстима једне руке. Присутни су Санду и Нинослав увек, понекада Роки, Драгослав, Риста и Зоран и никога више видео нисам. Ако ви мислите да треба да се баце стотине хиљаде евра да би на крају једини верници били мишеви и овце у црквеном дворишту, ја мислим да смо народ за колективно психијатриско посматрање. Урађено је што је урађено и сада треба да се стане са радовима све док се народ не буде вратио Богу и Цркви. Тражите 20.000€ за олтар, и шта са тиме? да га два пута сликате и ставите на интернет. Цркви су потребни ВЕРНИЦИ! А ми то немамо!

Примљено од: Колико још?

19.04.2018

Ово је требало одавно да се уради још на почетку градње. Да су то урадили ја верујем да би црква већ била готова али нису. Сада овако 18 година мрцваре овај народ ееееееее и што је најгоре још треба паре, и само бог зна колико ће још пара требати.

Примљено од: ОЛТАР

16.04.2018

Прочитах овде да је реч о подизању Божјег олтара па бих хтео нешто да предложим. Уколико је тачно да олтар кошта 20.000€ ја бих пре скупљања новца прикупио потписе људи који желе да учествују у подизању олтара. Када се буде скупио одређен број потписа, тај број треба поделити са сумом, и обавестити потписнике колико би требали да приложе на шестомесечном или годишњем нивоу. Новац би требао да се скупи из три или четири потеза да би људима било лакше, и да се на сајту јавно објави датум и место прикупљања донација. Ићи од куће до куће не најављен, поставља се питање да ли особа коју тражиш је кући, да ли у том моменту има новац, да ли жели да да новац... и због ових и других потешкоћа подизање олтара може да се отегне годинама, а што је најгоре пројекат може да пропадне. Размислите о овом предлогу. Хвала на пажњи.

Примљено од: Дијана

10.04.2018

Свака ти част човече на труду и раду за сајт!!! Али ја сам овде дошла да читам коментаре неких коментатора јер они овде најбоље лече своје комплексе. СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ!!!!!

Примљено од: Јадран

10.04.2018

Мене занима још колико година треба проћи и колико новца треба да се скупи да би ова црква била коначно завршена. Ако радови буду даље овако текли, пре бих рекао да ће батинчани нестати него што ће се црква завршити. Познајем места где људи нигде не раде у иностранство па заврше цркву за 3-4 године. Код нас то изгледа није могуће. Само ме занима зашто? Хвала на одговору.

Примљено од: Милија

10.04.2018

Па овај свет је одавно под сотонином влашћу, али срећа је да има шансе да се с том звери боримо уз помоћ ИСУСА КРИСТА моћан Краљ праведних. Христ је једини спаситељ.

Примљено од: Павле

09.04.2018

Пажљиво сам читао све коментаре и ја као најобичнији човек кои верујем у нашег ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА СИНА БОЖИЈЕГ не могу да верујем да толико има Безбожника па се после питамо зашто се све преокренуло нема више четири годишња доба поплаве земљотреси и тако даље па зар невиде Безбожници какво је зло дошло и даље хуле на ГОСПОДА БОГА..

1      2      3      4      5