Упиши утисак

Српски Вуковар
03.10.2013
Треба да се сајт преведе и на латиничном писму јер ако желимо да ширимо православље, ондах треба да пишемо писмом које ће сви да разумеју. Добро би било да се преведе и на немачком и енглеском језику. Штета да оволики сајт има само ћирилично писмо. Хвала.
Шабац
22.09.2013
Уз сво дужно поштовање "администратору" и труду који је уложио да створи нешто, морам да кажем да је све ово безпотребно, јер се Богу молимо у Цркву а не на интернету. Извините ако сам нешто погрешно рекао. Хвала унапред ако будете објавили мој утисак.
Драган
11.09.2013
Свака част на труду! Слава Богу!
Малецка
01.09.2013
Нисам изненађена новом формом сајта јер нисам ни сумњала у твој труд, рад и знање. Велики поздрав Драгославу и Ристи а највећи иде председнику црквеног одбора јер без ових људи Цркве неби била изграђена још пуно година, а можда никада.
Камионџија
19.08.2013
Свиђа ми се сајт јер може и путем телефона да се прати а то је данас реткост за многе презентације. Предпостављам да је сајт још у фази израде па се због тога немогу све теме прочитати али у сваком случају концепт и модел сајта у најави вам је јако добар. Поздрав.
Драгутин
01.08.2013
Добро сте све урадили. Најбоље вам је ово на почетку сајта где стоје обавештења када и где се прикуља новац за цркву, само када би сте уписали и време да бих мога да знама када нетреба да будем кући (хахахаха) ма шалим се мало али са овим сајтом изабрали праву ствар. Само напред браћо!
Похвала
18.07.2013
Свиђа ми се што сте на свакој страници поставили људе који могу одмах да се контатктирају, нпр: због донација или нека питања везано за градњу... Прецизно сте поставили коме и како може да се донира новац за изградњу цркве... Јако ми се свиђа што може да се сајт користи путем андроид телефона. Има јако пуно корисних ствари и због тога имате моју подршку. Желим вам пуно среће у даљем раду.
Претраживач
06.07.2013
Из насловних тема које сам прочитао зато што текстови нису још готови, сматрам овај сајт обиланим сајтом и високо-квалитетним сајтом само ми је проблем што оволики сајт нема свој претраживач. По неком неписаном правилу ако сајт има више од 10 страница, препоручује се претраживач. На вама је да одлучите али ја вам предлажем претраживач.
Арон
19.05.2013
Сајт је добар само има пуно недостатака. Нема подршку на више језика, нема апликацију за мобилни телефон, нема чат, сервис од 0-24 сата, и вероватно још много тога. Предност му је што може да се користи путем мобил-андроид телефона и таблета. У сваком случају покренули сте нешто добро и корисно и временом ће те да доградите ако будете уочили неки недостатак. Ја вам желим пуно среће у даљем раду.
Љубинка
09.05.2013
Оно што ми се овде највише свиђа и недостаје је Ваше духовно благо које имате у овом Храму. Ја овде у Шведској нисам близу било које наше Цркве или Храма. Родитељи су ми јако стари па немогу да иду у нашу Цркву и зато Вас молим када било ко од вас иде у Вашем Храму да се моли да у својој молитви спомене и моје име. Љубинка Васиљевић (12.04.1956). ПРЕСВЕТИ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СПАСИ НАС И НЕ ОСТАВИ НАС ГРЕШНЕ. ЗАКРИЛИ НАС ПОКРОВОМ ТВОЈИМ СВЕТИ. АМИН.
Жаклина
24.04.2013
Мени се ове снимљене литургије свиђају зато што је снимљено комплетно све, сваки детаљ, и док гледаш литургију имаш осећај као да си унутра на служби. Храм вам је јако леп и због тога од мене имате похвалу, само још олтар да саградите, јер црква без олтара није ништа.
Стефан
07.04.2013
Лепо је недељом чути црквено звоно али још лепше би било када би човек могао недељом да присуствује на служби, да се од свега опусти... нажалост код нас недељом нема служба па било добро да црквени одбор на овом плану нешто промени. Хвала.
Катарина
26.03.2013
Јако волим Цркву и редовно ишла сам на службе до пре две године док се нисам удала и отишла из Србије. Сада ређе одлазим на службе због компликованог и дугог путовања али волим да слушам оргиналне видео службе на нету, и због тога пишем јер желим да вам се захвалим на снимцима који сте нам подарили на вашем сајту. Ако ми дозволите да изнесем једно моје запажање и предлог бићу вам јако захвална. Видим да је Храм у фази изградњи и да имате само пет служби годишње, али мене занима зашто не снимате сваку службу? или објавите сваку службу? Хвала вам од срца и нека вас Бог драги чува где год били.
Аца
11.03.2013
Ја бих исто овде могао да похвалим рад црквеног одбора да истакнем Драгослава и Ристу као особе који се несебично боре да скупе што више новца за градњу храма али мени се овде највише свиђа број утисака који постоји, нарочито они утисци који долазе са стране јер нам то показује да на нашем путу нисмо сами.
Дуле
23.02.2013
Изградња Храма у батинцу је свакако добар потез али није једини проблем који батинац има и овим путем позивам тим људи који граде Храм да када буду завршили градњу Храма да се позабаве и другим проблемима који постоје у батинцу. По мом мишљењу први проблем који би требао да се реши је школа.
Верица
12.02.2013
Не посустајте јер онај чије име не желим да изговорим то жели. Храм је велик, добрим делом изграђен, и све што треба да урадите је да довршите градњу. Сретно Вам и свако добро од Господа било.
Донатор
01.02.2013
Извинте што лично упадам у дискусију и одговарам утиску испод мог утиска и ово радим зато што се мало непријатно осећам. Прво да похвалим људе који су започели овај пројекат, да поквалим људе који се труде да се овај пројекат заврши и да кажем да нико овде није поставио никакав рок. Постоји само циљ али не и рок. Слажем се са тобом да треба да се да више новца али постоје људи попут мене који немогу да одвоје 2000 фр. брзином којом ти можеш, и вероватно је ово узрок зашто градња споро иде, али слажемо се да градња напредује и поред тога што градња траје 15-16 година.
Света
17.01.2013
Незнам до кога је проблем, не сумњам у никога, не кривим никога али мени овде нешто није јасно. Немам праве информације али верујем да су преко 100 Батинчана на привременом раду у иностранство или имају примања из иностранства а Храм се гради 15 или 16 година и још увек Олтар није подигнут. Незнам ко кочи али мислим да Батинчани премало новца дају за градњу Храма. Ја сам до сада из више пута дао укупно 2000 франака па молим све који су дали мање да се потруде да достигну ову цифру јер само тако започето можемо да завршимо. Ако неко може и више, то би било још боље. Хвала.
Марина
01.01.2013
Када би сте знали да без Цркве раздаљина између човека и Бога већа је од раздаљине између најдубљег камена на дну окена и најдаље звезде на небу схватили би сте колко је потребно имати Цркву у којој се човек може молити. Молитвом Богу у Цркви, човек се кроз Цркву приближава Богу и зато само напред.
Горица
19.12.2012
Шта да вам кажем него да сте супер! Па онда такви и останите, и будите још бољи! Волела бих да упознам Храм који градите! Ризницу Духа Светога! С'великим поштовањем, Горица, Крагујевац.
Бурке
05.12.2012
Свака част грађевинском црквеном одбору на успеху. Стварно сам одушевљен. Свиђају ми се Литургије које има у изобиљу на сајту ваше Цркве. Немам никакве замерке. Још једном свака част!
Каћа
16.11.2012
Само да објавите више Литургија са пуно детаља, остало је све супер. Када слушам Литургије из Вашег Храма осећам неки мир у себи па вас молим да наставите само тако. Поздрав из проклете Америке!
Поклоничко Путовање
02.11.2012
Незнам колико је то за вас изводљиво али пошто видим да се у утисцима говори да омладина слабије присуствују Литургијама требао би црквени одбор да једном или два пута годишње да обезбеди поклоничко путовање за омладину у неком Манастиру као што то приређују многе Цркве за своју омладу по Србији.
Слоба
15.10.2012
Помаже Бог! Дуго већ користим Ваш сајт и веома сам задовољан, међутим од када је урађен редизајн појавио се проблем. Једноставно 90% страница на сајту немогу да се отворе. Мислио сам да је проблем до мог телефона, али пробао сам и код других другара, и проблем је исти. Нисам сигуран, али мислим да је проблем код вас па вас молим да то решите, иначе сајт вам је СУПЕР! Хвала пуно
Двориште
01.10.2012
Црква је сада у доброј мери изграђена и зато би било добро да се и двориште мало боље одржава. Овако лоше двориште само квари слику овако лепој цркви. Предпостављам да у Батинцу постоје доста људи који би се у виду дародаваца укључили у сређивању и одржавању дворишта. Ако нема ко да ово организује нека ово буде задатак за Драгослава. Он и онако у швајцарској ништа не ради осим што скупља донације за цркву.
Драгослав
12.09.2012
Ја ово радим из љубави према Богу и Цркви и никада нисам уморан када ово радим. Поздрав и Теби.
Дародавац
01.09.2012
Свиђа ми се енергија Драгослава који прикупља донације, и није само то. Једноставно немогу да схватим одакле му толика енергија и упорност да ово ради. За ово треба да имаш живце као конопац и снагу као слон. Ја га поздрављам и питам, дали се некда умориш од овога?
Вујадин
22.08.2012
Црква је лепа споља још је лепша изнутра па због тога честитам целом црквеном одбору и поздрављам имена из црквеног одбора која су више пута у разним утисцима поменута. На ово имам једну примедбу, мислим да је лако решива и због тога се овде обраћам црквеном одбору. Наиме ради се о оном делу где се пале свеће. Признајем да ранијих година нисам био у цркву, и сад када сам је посети, први утисак о том месту где се свеће пале је био да се ради о роштиљу или место где се пеку прасићи, и да нисам отвори вратанца, и сада не бих знао да је то место где се пале свеће. Лепо што постоји место где може свећа да се запали, али то што имате, не личи на ништа, осим на роштиљ. Ако неможете другачије, покушајте бар онај сулундар да скинете и ставите неку Икону. Ово није критика већ само запажање и предлог, па вас молим да ми не замерите. Велики поздрав.
Тамара
10.08.2012
Слава Богу и хвала ономе који је израдио овај сајт јер се овако едукујемо на исправан начин. Амин.
Горан
29.07.2012
С'обзиром да ми је познато да се данас многи користе црном магијом, Храм Вазнесења Господњег није само место где се окупља ради испољавања вере, већ штити од разних магија, гатара, врачара, видовњака и злих демона. Од звука Црквеног звона, мириса тамјана и Свете Литургије свако зло бежи. Срећна Вам била даља градња! Горан (Врњачка Бања).
Ђорђе
14.07.2012
Видео сам и ја најновије радове на цркви и могу да кажем СВАКА ЧАСТ! Мојом Молотвом Теби Господе подари здравље онима који граде твоју светињу. Амин.
Донатори Швајцарска
02.07.2012
Био сам доле, видео Цркву, и пре свега браво Драгославу за уложени труд! Нажалост мораћу да критикујем уредника овог сајта јер у листу донатора нема ни 10% уписаних људи који су дали донације за изградњу цркве. Батинац има преко 300 домаћинстава и верујем да су сви учествовали донацијама а овде је уписано око тридесетак људи. Можда постоји оправдани разлог зашто се не виде сви донатори, али мени листа донатора личи на селективно уписивање донатора па вас молим да то исправите. Хвала.
Јагодинка
25.06.2012
За све ове што пишу негативне коментаре о овој цркви и раду црквеног одбора могу да кажем само: "ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ ПОМИЛУЈ ИХ ГРЕШНЕ !"
Микица
03.06.2012
Видим да сви пишу коментаре па хајде да и ја напишем свој. Био сам код једног друга на славу у батинцу и свратили смо до цркве. Црква вам је споља јако лепа, велика... Верујем да је изнутра још лепша али нисмо могли да уђемо унутра јер су врата била закључана. Када се буде одржала служба у цркви радо ћу бити присутан јер ме занима да видим унутрашње радове. Поздрав.
Драгиша Ћуприја
20.05.2012
Није довољно само Храм градити, треба и Бога у срцу носити! Поздрав администратору и уреднику сајта као и свим члановима црквеног одбора, а посебно о. Милију. Драгиша- Ћуприја.
Ирина Канацки
30.04.2012
Слава Отцу и Сину и Свјатому Духу. И ниње и присно и во вјеки вјеков, амин. Јединородниј Сине и Слове Божиј, безсмертен сиј и изволивиј спасенија нашего ради воплотитисја от свјатија Богородици и приснодјеви Марији, непреложно вочеловјечитисја: распнијсја же Христе Боже, смертију смерт поправиј, једин сиј Свјатија Тројици, спрослављајемиј Отцу и Свјатому Духу, спаси нас. Амин.
Бранка Лукић
12.04.2012
Из коментара видим да се неки противе градњи цркве али Ја вас из икуства питам. Да ли знате колико је греха у човеку којои не иде у Цркву? А колико је чистоте у човеку који иде у Цркву. Размислите док није касно! Поздрав.
Николај
31.03.2012
Генијално. Сајт Вам је за 10+! Свима желим па и уреднику сајта велики успех у даљем раду. Амин
Борка - Македонија
18.03.2012
Оче Милија, хвала Богу што сте имали такав глас и такву љубав коју сте пружили током Свете Божанске Литургије. Било је тако пријатно чути целу Свету Божију Литургију. Нека вам ГОСПОД даје здравље и све добро! СЛАВА БОГУ!
Кристина
07.03.2012
Слушала сам Вашу Свету Литургију, Слава Богу и свим Светима у вјек вјекова. Слава Богу на небесима, мир на земљи, међу људима добра воља. Господе Христе помилуј нас грешне. Амин.
Младен Стубица
23.02.2012
Све је ово лепо направљено и подржавам људе који се боре да пројекат иде напред али мора мало да се поведе рачуна о омладини. Из ових снимака невеидим да је омладина присутна у цркви. Није тешко да деда поведе унука, отац сина или мајка ћерку на Литургији јер без овога црква остаје празна и сав труд на крају ће бити узалудан. Многим новоизграђеним црквама се ово десили па вам због тога ово говорим. Свако добро од Господа Нашега.
Мали Миша
07.02.2012
Само да вас поздравим и пожелим пуно успеха у даљем раду. Црква се једном гради за век векова и зато немојте да стајете а још мање да падате на провокације појединаца. Свуда постоје негативни појединци али они су само гласнији а никако моћнији. Велики поздрав свим Батинчанима.
Мирослава
15.01.2012
Ја се на свако прикупљање донација одазивам и ништа ми не фали, не разумем зашто се појединци буне јер не градимо хотел за некога већ Цркву за све нас. Подржавам и поздрављам Драгослава и Ристу и желим им пуно успеха у даљем раду. Толико од мене.
Ненад
27.12.2011
Ове године први пут смо имали организовано паљење Бадњака испред Храма. Све честитеке организаторима.
Љубица
09.12.2011
Ко искрено и чистог срца поштује Светињу видеће да чуда постоје. Бог и сви Свети нас чују кад им се искрено и од срца помолимо било где и било кад. Само немојте одустајати. Верујте и указаће вам се чудо. Помози Боже свима другима па и мени. Амин.
Маја Исаково
14.11.2011
Искрено вам и из искуства говорим ако вам Божија помоћ треба само имајте веру и чуда се дешавају, а када се искрено, из срца помолите, на молитве вам Господ одговара.
Божа - Ћуприја
30.10.2011
Ја сам се 2012 године разболео, имао сам јаке страхове. Особа сам која није веровала у Бога, Манастире, Цркве... Сестра и њена другарица наговориле су ме да идем у Цркву, да пробам и то. Када сам први пут ушао у Цркву имао сам осећај као да су ми руке утрнуле, пецкање као да ме неко иглом боде по целом телу. Током молитве осетио сам слободу а неколико молитви у неколико дана помогло ми је да се у потпуности ослободим страхова. Из искуства вам говорим да је Црква велики значај за човека па вас подржавам у вашем труду и раду.
Незгодна - Батинац
16.10.2011
Господине уредниче! Све сте добро осмислили. Сајт вам естетски јако добро изгледа али ја бих волела и неку тему на овом сајту да прочитам. Од свих тема које су у најави, може да се прочита само наслов. Верујте ми да на оваквом сајту, сајту једног Храма, овакво понашање није ни лепо ни корисно. Поздрав Драгославу и Ристи а вама поздрав када будете завршили домаћи задатак.
Радомир
01.10.2011
Указаћу вам на нешто што по мени личи на грешку! На страници "О ХРАМУ" требали сте да додате ове теме: Храм, Понашање у Цркви, Васкршњи обичаји, Божићни обичаји Крсна Слава, Верски Празници, Хришћански Дом, Задушнице. Култ мртвих, Савети и упуства... по мени лепше би изгледало да се овде налазе него где су сада. Поздрав, срећан даљи рад.
Црква
14.09.2011
Паметан пројекат само козна колико ће година проћи док се све не заврши. Нисам сигуран али мислим да и финансијски коштаће више од 150.000 евра. У сваком случају желим вам срећу и успеха у раду и рачунајте на мене као донатора.
Момчило
29.08.2011
Хајде да се први упишем у нову књигу. Књига вам је јако лепа али оно што желим да кажем је црква. Када је почела градња помислио сам да ће да испадне нешто мало, једноставно,... али сада се види да ће ово да порасте у џина. Поздрав Славољубу.