Упиши утисак

ЧЕСТИТАМ!
23.05.2015
Коначно још један Свети ХРАМ у православној земљи СРБИЈИ! ОЧЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ МОЛИ БОГА ЗА НАС ГРЕШНЕ. АМИН.
Богдан
14.05.2015
Посетио сам данас Храм. Храм није још у потпуности завршен а то што нам неко овде рече да нам деца слабије посећују Храм. На нама је да их васпитавамо у том духу (да више посећују Храм). Нема предаје ни малодушности. Честитам људима који у швајцарској прикупљају донације и људима који у батинцу све ово организују и воде. Дародавцима велики поздрав!!!
Јована
02.05.2015
Ја подржавам овај сајт, рад овог сајта, и организатора овог сајта. Јер без овог сајта нико не би ни знао да постоји овако леп храм. Чак ни батинчани немогу да виде цркву ако јој не приђу ближе, а овако путем сајта може да се црква види и са најудаљеније тачке на овој планети. Велики поздрав уреднику сајта.
Јасмина
17.04.2015
Господе Исусе Христе моли Бога за нас Гријешне. Слава Теби у вјекове вјекова и хвала. Амин.
Дијаспора
06.05.2015
Ми људи често незнамо шта радимо, често неидемо у цркву на литургију и зато хвала уреднику који на нету поставља овако важне и свете молитве, да и када нисам на литургији да могу да чујем анђеле како поју славу Господу. Амин. Подржавам Алексу, Нинослава, Роланда, Зорана, Драгослава, Ристу и Славољуба јер су тим за похвалу! Поздрав и хвала о. Милији који нам обезбеђује свете молитве!
Гордан
26.04.2015
Леп поздрав из Америке и да нешто поручим свим људима. Људи радите поштено, часно и искрено јер ће судија доћи изненада и откриће свачија дела. Слава Оцу и Сину и Светоме Духу. Господе помилуј.
Немања
15.04.2015
Живео сам јако дуго у иностранство где није било православне цркве и имао сам прилике да лично доживим и осетим како то изгледа када ти је душа уморна а немаш где да је одмориш, и зато вам саветујем да чувате и поштујете светињу коју имате па макар то било и на интернету. Срећна Вам била даља градња!
Горица
01.04.2015
Поштовани вебмастери, уредници и остали који стварате и одржавате ове странице. Често навратим и путем телефона користим изворе које сте поставили на својим страницама но велик ми је проблем читати ситна слова. Мислим да бисте требали промијенити дизајн странице ради боље читљивости. Горица (Подгорица).
Чика Раде ЧЕТНИК
19.03.2015
Драги Батинчани! Све похвале за ваш подухват изградња Храм Божјег. Ви радите историјску ствар! Да се види да није Батинац језгро комунизма како су га неки у прошлости представљали.
Школа
08.03.2015
Прочитао сам овде да неко предлаже да се по завршетку градње цркве крене са завршетком градње школе, и да овај пројекат покрену људи из црквеног одбора. Слажем се да је црквени одбор одрадио добар посао, да раде добро и поштено али моје виђење је да за цео постигнути успех неможемо да похвалимо баш све из црквеног одбора. Уколико до реализације овог пројекта (школа) дође, ја бих на првом и водећем месту поставио Драгослава јер човек очигледно има дар за то. Не би требали да искључимо Сашу јер је он први покренуо пројекат изграње школе, само није имао среће и довољно разумевања других, и вероватно још неко али сви морају бити проверени и од ауторитета.
Марко
27.02.2015
Одличан сајт, свиђа ми се његов садржај, данас је ретко наћи овакав сајт који говори детаљно о цркви и црквеним обичајима. Похвалио бих и дизајни изглед сајта. Желим све најбоље.
Весна
19.02.2015
Сјајан сајт. Случајно сам га нашла тражећи текст о Славском обреду. Веома пријатно сам изненађена квалитетом дизајна, садржином и велелепним видео записима. Колико сам приметила текстови нису сви завршени и желим вам још много добрих текстова и да дуго, дуго трајете. Срдачан поздрав.
Ненад Паљане
05.02.2015
Мало је речи да би се описала лепота овог Храма. Најлепши Храм у околини. Поздрав људима који су обезбедили ову лепоту!
Славица
20.01.2015
Боже предивна Црква. Све урађено по највишем стандарду. Нека Бог поживи дародавце, организаторе, градитеље и оне који се моле у овом лепом Храму. Амин. Славица-Ћуприја
Донаторка
08.01.2015
Црква је прелепа. Бог је љубав и у овом Храму се осећа Његова љубав и милост. Драги Боже, хвала ти за све! Поносна сам што сам Батинчанка.
Иван
30.12.2014
Храм је најлепши у који сам ушао. Хвала свим донаторима што су помогли да се овакав Храм изгради у нашем малом месту.
Светлана
16.12.2014
Један од најлепших Храмова које сам видела. Одише миром, сигурношћу и једноставношћу. Хвала, Господе, за све! Подари здравље, мир и срећу мојој породици и ближњима.
Дивна
07.12.2014
Исусе Царе Славе сажали се мени грешној и недостојној. Пресвета Богородице радуј се благодатна која ниси умрла само си прошла у живот вечни, Свећарице која си пренепорочно зачела Духом светим и пренепорочно родила својим свемоћним молитвама сажали се и помоли се живоме Богу да ми Господ опрости и исцели тешко болесно тело. Амин.
Лућијан
11.11.2014
Постојала су четири папира формата А4 окфирена у стакло на једној табли са зеленим рамом и ногарима. Можда су то склонили због радова на цркви али постоји таква листа јер сам је ја лично видео. А зашто је нема на сајту, мораћеш да питаш уредника.
Милан
01.11.2014
За све што је око цркве урађено имам само речи похвале за људе који су на овоме ангажовани само интересује нешто што сам у овим утисцима прочитао. Неко је негде написао да се списак донатора са сумом данација налази код цркве, или у цркви... Ја сам два пута био и нигде ништа нисам видео. Постоји објашњење за ово. Хвала.
Питање
19.10.2014
Ако на овом сајту нема листе донатора са датом сумом, није ни битно имамо имена људи који су дали паре за цркву, и то нешто значи, него мене занима зашто се план радова не поставља јавно на овом сајту? Не постоји план или је само уредник лењ?
Спас
06.10.2014
Цркве и Манастири веома често нису само верски објекти, већ представљају и културно историјске споменике. Свако их обилази из својих побуда, неки због своје вере, неко тамо тражи духовни мир и.т.д... Ја у њима сам пре свега пронашао духовни мир али видим их и као споменике културе. Посетио сам до сада на десетине цркава и манастира, верујем да ћу једног дана и ваш Храм.
Славољуб
21.09.2014
На овај проблем указали су многи људи, али Г.Ц.О неможе сам овај проблем да реши. Према мом знању, како буду радови на Храму напредовали тако ће број Богослужења у Храму да се повећају.
Јоргован
09.09.2014
Ово је стварно није уреду. Дајемо новац да се црква изгради, дођемо на годишњем одмору и у цркву коју смо изградили неможемо да идемо на службу јер се у јулу службе не одржавају. Зашто већ једном то не промените. Можете да се љутите колико год хоћете али проблем са Богослужењима у цркви траје годинама, више од деценију. Остало је све ОК. Видим да радови иду напред. Поздрав свима.
РЕ:Ненад
30.08.2014
Вероватно сте негде у иностранство па не познајете ситуацију али било је људи који су својим радом помогли изградњу. Било је физичких радника, било је мајстора... Ми у Батинцу немамо стручан кадар за све потребне радове па због тога некоме мора да се плати али било је и сигурно ће бити људи који су и ће да помогну без новчане надохнаде.
Ненад
16.08.2014
Хтео бих да ми неко одговори зашто људи који због финансијских разлога немогу да учествују у изградњу цркве не укључе се да неким радним доприносом помогну изградњу цркве. Има много тога што могу обични људи да ураде. Тако би прошли јефтиније а радови на цркви би ишли напред. Ако мора да се купи материјал немора увек и за све да се плаћа радна снага. Моје мишљење, позрдав свима.
Милка
02.08.2014
Док многи цркве повлаче своје интернет презентације, ви стварате нову и још бољу презентацију. Бог вас благословио и свако вам добро дао. Замолила бих вашег свештеника да ме због лошег здравља спомене у молитви. Милка Радосављевић, 1967. Хвала.
Распоред
21.07.2014
Ми за ову годину нисмо имали ни распоред богослужења а о другим детаљима да не говорим. Толико о овоме што води сајт.
Милан
09.07.2014
Овај сајт представља званичну Цркву и на сајту мора да се обавештава када и који пост почиње, када је која слава, план радова на Цркви... Има јако пуно информација које могу да се пруже на сајту али очигледно уредник спава.
Радован 3
25.06.2014
Сајт је јако добар. Дизајн је фантастичан. Све што желим да вам предложим је да на сајту пружате мало више информација. Ушо на сајту у јануару или у децембру, текст је увек исти. Свако добро.
Спаваџија
16.06.2014
Да сам знао да ће Нинослав сваке недеље и празником да ме буди, знате када би ја дао новац за цркву ...хахахаха... шалим се мало али желим да поздравим Нинослава јер без њега црква би била само леп и велики магацин. Поздрав.
Берн
07.06.204
Истина је да у Ц.О има јако пуно људи али лично мислим да без Драгослава неби много тога било урађено. Мени Драгослав понекада због донација буде досадан али када видим шта је све урађено од када он прикупља донације, ја му стварно скидам капу. Знам да је напоран, знам да је досадан али исто знам да не бацам свој новац који му дајем за Цркву. Црква нам треба. Мора да се заврши и несмемо да станемо. Поздрав свима.
Мики
22.05.2014
Мало више имена има у црквеном одбору од овога што сте ви овде набројали али истина је да се сваки прикупљени динар улаже тамо где је намењен. Ја овим путем желим да похвалим Драгослава јер без њега се неби урадило ни четвртина од овога што сада имамо. Похваљујем и остале али морао сам своје сазнање да јавно кажем.
Лили
11.05.2014
Свуда има људи који су за и против, и не треба никога кривити. Ако неће да да то је његова добра воља, а видим да многи хоће јер се црква не би изградила до ове мере да има пуно који неће. Ја вам желим сву срећу овога света, и само напред.
Донације
30.04.2014
Браво за коментар испод! Постоји мали број људи који не желе да учествују у изградњу цркве као да су нешто изгубили са донацијом од 100-200 франака па ондах измишљају непостојеће доказе како би то избегли али ја вам саветујем да их не слушате јер нама црква истински треба. Александар (Санду)-Нинослав-Драгослав-Риста... све су то поштени људи! Чак су и они сами уложили више свог новца у изградњу него што ти који тако говоре могу да изброје.
Црква у Батинцу
18.04.2014
Чуо сам разне приче (углавном негативне) али за све који тако размишљају и говоре ја им саветујем да мало погледају како радови на Цркви напредују па тек онда нека суде. Нема потребе да се узалуд диже лажна узбуна! Долазе зимски одмор па вам саветујем да обиђете цркву и сами се уверите у искреност људи који прикупљају донације.
Јастреб - Батинац
05.04.2014
Осим другачијег дизајна друге промене нисам уочио. Наравно, желим да похвалим дизајнера а посебно Драгослава и Ристу за које лично мислим да су пуно допринели изградњи Цркве од њиховог уласка у Црквеном одбору. Амин!
Батинац
20.03.2014
Поздрављам Нинослава из Батинца, члан црквеног одбора који највише ради (ОПРАВДАНО ЈЕ ЗАСЛУЖИО МЕСТО КОЈЕ ИМА). Од осталих чланова одвојио бих Ристу; Александра-(Санду); Драгослава; Осниваче цркве; Оца Милију... а о другим члановима немам шта да кажем јер мислим да многима није место ту. Неки су до јуче носили петокраку и веровали у тита, а данас??? Мислим...!!! Ако мислите да је мој коментар не примерен, немојте да га објавите.
Марко
09.03.2014
Из садржаја видео записа види се да све донације иду у изградњу цркве. Признајем да сам изненађен којом брзином се послови завршавају. Поздрав Даргославу и Ристи (најактивнијим члановима) а највећи Александру и Нинославу који све ово организују.
Јована
26.02.2014
Слава Богу ! Предиван сајт о православљу, уживала и научила ! НА МНОГАЈА ЉЕТА...
Милица Петровић - Ћуприја
11.02.2014
Јако ми се свиђају ове ЛИТУРГИЈЕ. Надам се да ће их бити више. Поздрав о.Милији, целом црквеном одбору и администрацији што нам је омогућила једну овакву презентацију.
Цирих
31.01.2014
Фасцинирана сам са свиме што сте урадили на овом сајту. БРАВО ЗА ДРАГОСЛАВА МАРИЊЕСА ИЗ БАТИНЦА!
Ненад Јовановић
10.01.2014
Свиђа ми се више ова књига од оне предходне само када би сте дозволили да се убацују и слике како би могло да се види ко пише то би било ВРХ. Пуно среће у даљем раду и размислите о мом предлогу!
Томислав
26.12.2013
Поздрављам уредништво. Молимм вас само да будете мало ажурнији, све је добро али на објаве коментара се чека данима, неки остану и заборављени. Радите, ширите сајт, наставите овим темпом али поведите рачуна о овоме што сам рекао. Хвала.!
Јадранка
11.12.2013
Баш сте се потрудили. Шта да кажем још...? Нека Вам је са срећом!
Синиша - НИШ
29.11.2013
Мој утисак? Као редован пратилац разних портала који говоре о православљу, имам утисак да је овај портал после портала Светог Архијерејског Синода Српске Православне Цркве један од најбољих! Од сада бићу редован пратилац Вашег портала јер има све што ми треба. Слава Богу за све! Амин!
Раде
18.11.2013
За мене сајт је урађен по вољи Божијој и потреби верника. Похвала дизајнеру.
Данијела
01.10.2013
Стварно је леп сајт! Пуно среће у даљем раду.
Стевица
16.10.2013
Данас људи више користе интернет преко телефона па зато мислим да је овај сајт пун погодак.