Упиши утисак
Сајт
03.01.2019.10.1969
Свиђа ми се јако пуно сајт зато што може да се користи преко мобилног телефона само незнам зашто на сајту има овако мало информација. Постоје доста тема а ја од тога скоро ништа немогу да отворим. Поздрав Нинославу и осталим члановима црквеног одбора.
Баћушка
28.12.2018
Можда многи немогу још да схвате значај градње овог храма али градећи овај храм ми изграђујемо себе! И зато честитам организаторима који су све ово осмислили и започели јер овим чином остављамо сведочанство о нашем путу духовног узрастања којим пролазимо да би се барем мало приближили Богу.
Милена
20.12.2018
Лепо и квалитетно урађена књига! Свака част уреднику на труду! Добро је што ова књига постоји да би се видело да батинчани нису против Бога и Цркве као што се неки из петлиних жила труде да прикажу. Поздрав Драгославу и Ристи.
БРАВО!
01.12.2018
Свака част на сајту и свака част на уложени труд и напор да се Храм изгради. Честика неуморним дародавцима. Поздрав Црквеном Одбору. Свим уписаним у књигу хвала што сте са нама.
Славиша
18.11.2018
После свега што сам видео да је урађено мој закључак је да требају сви који могу да даље финансијски подрже овај пројекат. Свашта ми је падало напамет и у много тога сам сумњао али сада сам се очима уверио да сам грешио када сам сумњао у људе који воде овај пројекат. Незнам колико тачно људи има у црквеном одбору али желим да поздравим и подржим оне које знам а то су. Санду, Роки, Зоран, Нинослав, Риста, Драгослав, Драгиша. Посебно оца Милију који се Богу моли за све нас.
Милош
08.11.2018
Интернет и онлине цркве су данас у савременом свету незаобилазни фактор и зато на овом сајту треба пружати више информација јер само тако посетиоци имају на кога да се ослоне ако имају неки проблем. Професионализам и озбиљност сајта је једнако важно као и градња цркве уживо!
Славица
29.10.2018
Свиђају ми се ове ваше литургије. Увек када сам не расположена ја укључим слушалице и пустим литургију преко телефона и то ме озбиљно врати у живот. Пробајте ово када сте нерасположени и видећете да помаже
За наставак радова
16.10.2018
Део Црквеног одбора на челу са Драгославом који од 2013 године прикупља донације у Швајцарској ради јако добро и ако тако буду наставили надам се брзом завршетку започетог храма. Драгославу желим пуно снаге и успеха у послу јер му то истински треба, осталима желим све најбоље. Црква мора да се заврши!
Урош
05.10.2018
Драго ми је да су имена дародавца уписана на страници цркве, али бих волео и да је црква увек отворена за вернике. Да се запали свећа, да се помолимо Богу... Хвала.
Дијана
19.09.2018
Свака ти част човече на труду и раду за сајт!!! СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ!!!!!
Марјана
10.09.2018
Боже обасјај залутале у тами, упали искру светлости у душама оних који отпадоше са правог пута, не дај ономе чије име не помињемо да мисли да ће победити. Опрости Боже наше грехе! Амин!
Бадњак
25.08.2018
Управу сте јер имамо исти закључак. Прошле године одржало се паљење бадњака испред цркве а ја ту информацију сазнао сам случајно а на сајту никада то није било објављено. Постоје и друга дешавања која се никада не објављују на сајту а у стварности се дешавају. Образложење за паљење бадњака било је да за то није знало пола Батинца али знао је црквени одбор и уредник је мора за то да зна и да то исто објави на сајту. Нема оправдања и пребацивања кривице на другог.
За Уредника
12.08.2018
Ако ми је дозвољено да ово кажем молим да се мој утисак објави. Слажем се са утиском испод да ми у швајцарској имам јако мало информација о цркви. Можда неможе боље јер уредник овог сајта је такође у швајцарској али због Ристе и Драгослава предложио бих уреднику сајта да им мало више помогне. Није тешко да се на овом сајту објави када и где се донације прикупљају, зашто се прикупљају и на крају да нас обавести да је прикупљеним новцем тај део посла завршен. Тако можемо да имамо увид у све. Замислите када вам Риста и Драгослав зазвони на врата због донација а ви нисте за то спремни. Други проблем што Риста и Драгослав морају сваком појединцу да објашњавају зашто се новац прикупља, шта је до сада урађено... Пробај да им мало то олакшаш. Знам да ће сада уредник сајта да каже да они требају да га обавесте, али НЕ! Уредник је тај који треба да зове и пита дали има нова дешавања... Хвала ако будете објавили утисак.
ИНФО
26.06.2018
Све је ово лепо, подржавам све што је урађено само имам једну примедбу на рад администрације овог сајта. Ми у иностранству најбоље и најчистије информације имамо када их прочитамо на овом сајту. На моју, али жалост других посетилаца, на овом сајту нема шта да се посебно прочита, а слике са сајта говоре да има много тога што би могло да се објави. Овиме не кривим никога, само предлажем да уредник или администратор мало боље сарађује са осталим члановима одбора како би могао да нам пружи квалитетне информације, и што је најбитније, да то увек буде на време. Хвала.
Александар
15.06.2018
Поштовани Славољубе, Да ли постоји могућност да сајт преведете и на Енглеском језику? Било би веома корисно, да ширимо даље, онима који незнају Србски а желели би да знају више о Православљу. Хвала.
Маја
03.06.2018
Црквеном одбору, одлични сте и подржавам ваш рад! Гледам ваше литургије и све похвале. Оваквих литургија због неверника којих има све више треба бити и више.
Анчи
24.05.2018
Црква је јако лепо осмишљена, лепо на сајту изложена, посебно ми се свиђа ваша слога која се у утисцима осећа и види. Желим вам пуно снаге да градњу у што краћем року приведете крају.
Вукан
09.05.2018
Одличан сајт! Направљено интелигентно, презентовано сталожено, поткрепљено баш као што треба. Браво!
Биљана
30.04.2018
После деценија безбожја у батинцу за црквени одбор кажем да сте вреднији од дијаманата. Као да вас је сам Бог саставио да изградите овако леп Храм. За уредника. Када ће све теме бити видљиве на сајту? Хвала.
Мира
18.04.2018
Знам да данашња омладина мало верује у Бога али када буду доживели моје године схватиће да без духовног живота није лако. Ја редовно идем у цркву, и место где ја идем црква је увек пуна и ништа лепше нема него када је црква пуна, нарочито омладином. Бог вас све благословио.
Даница
07.04.2018
Мени је овде тешко да идем у цркву јер треба да путујем три сата а јако желим да идем редовно у цркву, да ми се душа одмори. На жалост друга држава, друга вера, није као у Србији и зато искористите то благо које имате. Поздрав за све вас.
Батинчанка
20.03.2018
Чула сам да се неки противе изградњи цркве али нису свесни да ђаво проклети вреба, и где се заштити и спасити него у цркви ! Спаситељу наш Господе Исусе Христе помилуј нас грешне ! Оснажи нашу душу и помози нам да Храм довршимо до краја и спасемо се за вечност ! Амин !
М.К.
10.03.2018
После свега што сам видео остаје ми само да похвалим црквени одбор и донаторе који су за мене најзаслужнији. Поздрављам Нинослава и уједно питам црквени одбор када ће у цркви бити више богослужења. Ја на одмор долазим јула месеца и занима ме у којој цркви на служби да идем јер црква у батинцу у овом месецу нема службу. Хвала!
Јована
02.03.2018
Одрицање од Бога и Божије куће није одрицање од било чега већ је одрицање од сопствене памети. Човек који се одриче Бога обузимају га силе таме и на животном путу прави грешку за грешком. Ово вам говорим из личног искуства и саветујем вам да Храм довршите до краја јер сте само тако заштићени и спашени од злих сила таме.
Анониман 2
21.02.2018
Ја ћу исто мало да се умешам такође анонимно. У швајцарској постоји неколико кантона где има доста наших људи, што из батинца, што из комшилука и грађевински црквени одбор би требао у сваком кантону да има свог представника. Замислите када Драгослав из свог места иде у Винтетур, Цирих, Сант Гален... или неко даље место. Колико је том човеку потребно времена да све те људе обиђе, колико је то пређених километара... а све може другачије. Треба да се направи неки мини грађевински црквени одбор у Швајцарској који ће да има свог председника под контролом главног председника из Батинца, и да се понекада негде одрже и неки састанак, договор, седница... Размислите о овом предлогу. Поштовање.
За Анониман
08.02.2018
Не разумем се у рад црквеног одбора и унапред извини што ти се лично обраћам али мој закључак је да ниси управу. Донације за цркву треба да да свака особа појединачно. Замисли породицу од 6 чланова. Део породице су у швајцарској. Приликом прикупљања донација дају 10 франака и када неко из одбора у батинцу оде код другог дела породице у батинцу, они кажу ...па моји су дали паре тамо у швајцарској... Дали је то уреду? Ја мислим да није. Није зато што на овакав начин црква неће да се изгради у наредних 50 година. Треба да будемо активнији. Поздрав и извини ако сам нешто лоше рекао.
Анониман
31.01.2018
Прочитао сам неке утиске где критикују уредника сајта због лошег рада, организације... а ја ћу вам рећи да цео одбор је лоше организован. Није ми намера да некога посебно прозивам па због тога нећу рећи своје име али указаћу на проблем који постоји. Дешавало ми се чак два пута да сам овде у швајцарској дао новац за цркву да би неколико дана касније неки други из црквеног одбора у батинци отишли код мојих по донације. Грешке су могуће али договорите се једном. Када се у батинцу прикупљају донације, нека обавесте ове у швајцарској да знају ко је све у батинцу дао донације, и обрнуто. Није лепо да неко да на два места донације а неко ни једном.
РЕ: Црквено двориште
20.01.2018
Не само то већ треба двориште оградити да неби могли да пролазе преко црквеног дворишта као преко добричевско имање. Знам да одбор има јако пуно посла које треба да уради али и ограда је приоритет. Од мене ДЕСЕТКА за постигнти успех!
Црквено двориште
08.01.2018
Добро је све је лепо урађено само црквено двориште да се изравна, да се посади трава која ће редовно да се коси, да се посади лепо цвеће које ће да се одржава. Имамо овако лепу цркву па због тога црква треба да има лепо двориште. Све у свему добро напредујете и ја вам честитам на свему до сада урађеном.
Имењак
27.12.2017
Био сам више пута на Литургијама и као сви волим помало да завиримо шта други раде и тако ми се у домету нашао и Нинослав. За њега могу да кажем да сам фасциниран. Особа је толико мирна и посвећена ономо што ради, просто да човек не поверује, и много је вредан. Час он то по цркви уради. ...цак, цак, цак... и све је готово. Свака част! Ја бих се вуко по цркви недељу дана.
Никола
17.12.2017
За мене црква је врло корисна. Дође слава и треба да се реже колач а без ове цркве мора да се иде за Ћуприју. Овако је боље. Будеш на служби, режеш колач и после имаш време за остале припреме око славе. По мени је врло корисно што имамо цркву. Поздрав.
Станиша
06.12.2017
Нисам из Батинца, нисам донатор али верујте ми људи да све што се гради, гради се са оправданим и добрим разлогом и на крају се извуче корист а нарочито када се ради о Храму Божјем. Читам да неки пишу како омладина не долази на Литургијама али у томе јесте проблем јер да је та омладина одрасла са црквом, данас би ишли на Литургије. Само стрпљења и бићете поносни на ово што радите.
Жарко
25.11.2017
Поздрав свим људима у црквеном одбору за овако велики подухват и све честитке за успех који су постигли.
Звонко. Б.
11.11.2017
Нема потребе да страхујете што градња споро иде. Ми смо градили Цркву 35 година и успели да је завршимо до краја. То ће се десити и вама само што ће време градње трајати вероватно нешто краће. Немојте да поклекнете и у најтежим тренуцима јер БОГ све види, све чује и свима помаже. Поздрав.
Црква
01.11.2017
Градња Цркве иде по плану само још уредник овог сајта да се мало поправи и слободно сви можемо да накривимо капу.
Само напред
26.10.2017
Видео сам цркву уживо и из прве руке сведочим вам да је јако-јако лепа. Како споља тако и изунутра и овиме потврђујем да се Драгослав и Риста нису џаба намучили. Свака част. Остало је изунутра још много тога да се уради али уз Божију вољу и дародаваца, Драгослава и Ристе имам неки предосећај да ће се остатак градње завршити у врло кратком року. Поздрав свима уписаним а највише вредним људима из Црквеног одбора
РЕ: Питање
12.10.2017
Питај Драгослава јер он сигурно има информације (Тел / Вибер: 076 500 76 75). Моје мишљење је да није пуно.
Питање
01.10.2017
Извините што сметам мало али нешто сам начуо да ће само олтар да нас кошта око 20.000€. Молим за одговор. Хвала.
Ниџо
16.09.2017
Свака вам част! Господ вас благословио и свако добро даровао! Поздрав за моју Јасминицу из Швајцарске.
Мирсад
01.09.2017
Каже Господ: Не прави себи идола нити каква лика, немој им се клањати нити им служити. Под клањањем се мисли на обожавање, под служењем се мисли лутургије. Па да вас питам јел ово литургија односно служба светом Исусу? Зашто служите Човјека а не Бога? Јадни ви православци и католици што украсшавате ваше храмове са иконама и киповима и вршите службе људима умјесто Богу. Јер вам је дража наука људска од науке Божије!
Јасмина Дамњановић
14.08.2017
Најмилије Господу је, кад у Храму скупа сви сложним духом браћа и сестре моле се, и верујте Ми да све то Христ прослави. Литургија је наш загрљај са Господом! Честитам свим људима који су се потрудили да изграде Божији Храм, а адмистратору који је створио и одржава овај портал, да има снаге да нас увек овко лепо извештава, нас који неможемо (због далљине) да присуствујемо у овако лепом Храму на Литургију. Не желим никога да одвајам из ЦО али Драгослав је урадио многа више за Храм од половине људи који се само воде у ЦО. Поздрав иде Нинославу, Ристи, Роланду и Зорану Савићу. Амин.
Светлана Дамњановић
01.08.2017
Слава Господу! Слава Светој Тројици и Мајци Богородици нашој! Помози Господеи спаси све људе, и опрости Господе сагрешења наша молим ти се!
Милан Петровић
10.07.2017
Проклет био онај који убија бога на било који нацин. Само Божије вреди у овом свету и добар је Господ што нам прашта и воли све. Слава Господу!
Незнанко
29.06.2017
Да ли је уреду молити се у цркви свако јутро, у свако доба или више пута недељно, месечно..., ако црква није до краја изграђена а свешеник није ту? Хвала.
Катарина
11.06.2017
Боже, створитељу нас, опрости нама грешнима и заштити нас од сваког зла! Нека душе упокојених буду примљене у царство небеско у рај ! Амин !
Бисерка
15.05.2017
Хвала вам од срца за труд! Глас Свештено Служитеља разумљив свештено Благодатан, као на небу ... Жао ми је што нисам присуствовала читање Еванћеља ... ХВАЛА још једном...
Саша
01.05.2017
Помози Боже, мојој породици и најмилијима. Молитве су Вам Божанствено неописив осећај! Слава и хвала, Богу на свему +++Амин++
Милан
20.04.2017
Боже помилуј нас и заштити од сваког искушења и опрости све грехе и дајми да будем бјели од снијега ја грешан услиши ме ради свих светих Архангела анђела живих светаца и мајке твоје Богородице Амин сва ти Боже живи.
Љубиша
09.04.2017
Незаменљив лек за све наше душевне и телесне болести...Слава теби Христе Боже спаситељу наш, слава теби... и свима који учествују и узградњу. Амин.
Батинчака
27.03.2017
Ми смо се као народ градећи Храм Вазнесења Господњег ујединили, постали бољи људи. А то су нам обезбедили градитељи и дародавци својом жртвом, тако да верујем да ће и омладина да се приближи цркви, самим тиме биће ближи Богу, и постати добри и мудри људи. Храм градимо зато што верујемо у Бога и боље сутра! Ма колико нам данас било тешко.